Kamers

Woonkamer en slaapkamer
De bed and breakfast bevindt zich op de eerste verdieping. U heeft de beschikking over een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. De kamers zijn recent gerenoveerd en de badkamer is nieuw. Er is een slaapkamer met een luxe boxspringbed (180 x 200 cm) en een woonkamer met een slaapbank (140 x 200 cm). Beide kamers hebben een televisie. In totaal is het gastenverblijf ongeveer 45 m2. U heeft een eigen opgang en een privé terras in de voortuin.

Ontbijt
U krijgt ’s ochtends het ontbijt in een picknickmand, op een tijdstip dat u van tevoren aangeeft. Doordeweeks kan dat tussen 6.30-10.00 uur en in het weekend tussen 7.30–10.00 uur. U ontbijt vervolgens in uw woonkamer of buiten op het terras.

Kinderen
Voor kinderen is er een koffer met boeken en bordspelletjes. Er is ook een Playstation met een aantal spellen. Op verzoek kunt u een campingbedje en/of een kinderstoel lenen.

WIFI
In de bed and breakfast is gratis WIFI.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeerplek. Als u uw auto eerder wil parkeren of langer wil laten staan, dan kan dat ook.

Koffie en thee
In de woonkamer is een koffie- en theehoekje. Daar staan een koffiezetapparaat (Dolce Gusto) en een waterkoker.

Fietsen
Er zijn twee leenfietsen. Een damesfiets en een herenfiets. Het zijn geen professionele topfietsen, maar wel geschikt om naar Deventer te fietsen of een fietstochtje in de buurt te maken.

Oven / Magnetron / Koelkast
In de bed and breakfast staat een koelkast met een klein vriesvakje. Tegen een vergoeding kunt u daar wat drinken uit pakken. U kunt ook gebruik maken van een combinatie magnetron/oven. Uiteraard is er voldoende servies en bestek voor 4 personen.