Kamers

Woonkamer en slaapkamer
De bed and breakfast bevindt zich op de eerste verdieping. U heeft de beschikking over een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. De kamers zijn recent gerenoveerd en de badkamer is nieuw. Er is een slaapkamer met een luxe boxspringbed (180 x 200 cm) en een woonkamer met een slaapbank (140 x 200 cm). Beide kamers hebben een televisie. In totaal is het gastenverblijf ongeveer 45 m2. U heeft een eigen opgang en een privé terras in de voortuin.

Ontbijt
U krijgt ‘s ochtends het ontbijt in een picknickmand, op een tijdstip dat u van tevoren aangeeft. Doordeweeks kan dat tussen 6.30-10.00 uur en in het weekend tussen 7.30–10.00 uur. U ontbijt vervolgens in uw woonkamer of buiten op het terras.

Kinderen
Op verzoek kunt u een campingbedje en/of een kinderstoel lenen.

WIFI
In de bed and breakfast is gratis WIFI.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeerplek. Als u uw auto eerder wil parkeren of langer wil laten staan, dan kan dat ook. We hebben een laadpaal voor een elektrische auto. Opladen kan in overleg.

Koffie en thee
In de woonkamer is een koffie- en theehoekje. Daar staan een koffiezetapparaat (Dolce Gusto) en een waterkoker.

Oven / Magnetron / Koelkast
In de bed and breakfast staat een koelkast met een klein vriesvakje. U kunt ook gebruik maken van een combinatie magnetron/oven. Uiteraard is er voldoende servies en bestek voor 4 personen.